Tuesday, November 23, 2010

Kenapa mesti BELUT?

Tadi my boss ajak teman lunch ngn bankers
G la makan kat sari ratu
Ala nasi padang tu...
Pegi asing2..my bos suro i g dulu sbb dia baru bertolak dr shah alam.
i naik cab la
skali dia yg sampai dulu..
driver cab tu la..degil...org suro ikut jalan lain, dia ikut jalan lain...%^%^&%^#
Sesampai je..sume da sampai...malu mak..
Tak sampai 2 minit 30 saat, makanan pon sampai..
So, in front of me, ada la macam paru, dihiris panjang2, kaler itam, garing2 macam sedap
i tanya my bos, dia kata paru,
i pon makan la ngn hebatnya
skali dorg borak2, diorg kata, tu BELUT
i was like....WHATTTTTTTTT??? Belut???
Rasanya 1 restoran denga i jerit??
my bos cakap kan i da cakap ngn u, tu belut..
tp knowing me
i kan sound trouble sket
i ingatkan dia cakap paru...da separuh pinggan masuk perut baru tau yg tu belut
patutla my bos tanye, sedap tak mase awl2 tu, i ckp  SEDAP
i ckp la, puan taknak ke???
dia kate, its ok, i nk rase sket je...eeee.....dia da tau tu beluttttt
lepas da tau tu belut mmg tak makan lg da..
i tau ramai yg makan belut
tp i tak penah makan...so adalah sedikit awkward disitu...
uwaaaa....i tak cite lg kt my hubby ni...tak sesaba nk cite kat die....
PAPA......MAMA MAKAN BELUTTTTTTT.....UWAAAAA...

Neny, mari makan aku...hahahaha

3 comments:

  1. mak aiii siap upload gambar belut tuh...

    ReplyDelete
  2. Muziecute:
    Hehehe..nk bagi effect geli sket

    Ema:
    E... yuckssss

    ReplyDelete