Tuesday, December 28, 2010

An early suprise!!

24/12/2010-my officemates organised an early suprise birthday party for me
Terkejuitt..i'm so suprised..because knowing that the party is meant to be a year end party
Tetiba je ada birthday cake..Before tu mmg da rancang nak masak2
N sorang bawak 1 lauk.
kak dd bawak paru itam (taktau nama masakan tu, kaler itam tp tak letak kicap) n telo dadar, tasha bawak ayam golek n ulam, jlo bawak sambal udang (udang besar i like) n sambal belacan, i bawak asam pedas ayam, cik iza bawak dessert (fruit tart, cheese tart n jajan2).
nak tau tak sbb apa dorg buat awal, sbb kalu buat on my birthday, mst i bole bajet yg dorg buat party tu untuk i
tak malu kan...sendiri bajet ..biarla...pedulik hape
perasaan pada hari itu ialah gembira..yela sume susah payah masak..
mestila suka sbb org buat suprise party kan..tapi ada rasa cam lain macam sket..
sbb it was not done on my birthday..so tak rasa cam sambut birthday..
hahaha..kenape ek..tp overall...im happy..
thanks ya gegirl.....
The foods..bedap kann...
See...bedap kan..
Kak DD baru kua dr bilik ajaib bersama kek n nyanyi2 lagu besday
The not so called bithday gurl
Ececece
My boss yang da sarat mengandung n menghitung hari je
The officemates



Tu dia..charlies angels malaysia

Belum birthday lg tp da buat entry bithday..
My birthday is on 30/12 ye..
Hmm...da nak reach 27..uwaaaa
Nak hadiah ape ek bithdy tahun ni?hahahaah

4 comments:

  1. Apa yang kelako?? biasa je..da ayam, mcm tu la rupanya..

    ReplyDelete
  2. maybe sebab kaki ayam tu terkangkang kot....

    ReplyDelete
  3. tak pon ayam tu mmg seorang yg kelako di kalangan kawan2 beliau...

    ReplyDelete