Thursday, February 17, 2011

It has been 9 years.....

Tanggal 17/2/2002 bertempat di klcc...
otw to masjid klcc to perform asar prayer

Lelaki: OK, mulai saat ni pukul 5.00pm(approximately.da lupa pukul berapa)..awak jadi girlfriend saya..
Perempuan: Tersenyum tersimpul malu..(dalam hati berkata....nak...nk jadi girlfriend awakk)

Mulai saat itu..berkapel la pasangan kapel tersebut...
22/3/2008-bertunang
3/4/2009-nikah
4/4/2009-reception family perempuan
18/4/2009- reception family lelaki

Sedar tak sedar da 9 tahun kapel...(skarang ni kapel lagi ke??) dan menyulam cinta kasih sayang...(sila sediakan baldi utk muntah..)..banyak pengalaman pahit manis dilalui bersama...tangis tawa...sumenya da pernah lalui..

Saja ja buat entry ni for my future reference...sebenarnya nak cerita pasal semalam...
i tersentap sikit with my husband..sbb dia tak pick up my call siang semalam...i da kol tghari, petang n petang lagi..tp he did not answer n return my call...tersentappp....petang tu takde kabar berita langsung...pukul 6.30 baru la dia call tanya kat umah ke..zara camna...katanya dia busy sket arini...kol 9 lebih baru balik n i ckp xya beli makanan sbb i masak..dia sampai umah n makan sampai habis nasi dlm rice cooker katanya tak lunch..siannya suamiku...

dalam kol 11, zara da tdo..then sapu umah sket, packing baju zara utk esok n siap2 utk tdo..masa tu zara kat atas katil we all, n i tgk my husband tdo kat hall atas tikar..alolololo..pastu je suro la dia masuk tdo kt dlm bilik then terperasan sesuatu kat atas meja..tadaaaaaaaa......prezzie for me..terlompat2 macam munyet da malm tu...tq2 luv u la..smpena anniversary we all..da 9 tahun...n i tak beli pape pun...so pity..i nk belikan dia time anniversary kawen nnt...sbb dia da belikan time anniversari kapel...

Hadiahnya sangat suka....perfume estee lauder..suka tak...ye la...takkan nak belikan beg prada ke gucci plak kan (tak mampu lagi...)...

Tadaaa.....




The Card...luv the wordings...hahaha



Inside the box....



p/s: sebenanya time tengahari tu, dia tak pick up my call sbb dia kat klcc, tgh nk beli present for me..da la tak lunch sbb nk g klcc kan..mana sempat, nak naik lrt dari office, bejalan lagi turun naik klcc pilih hadiah...siannya..ni yang buat makin sayang ni...yang, jom honeymoon kali kedua..ahaks

5 comments:

  1. oh really touched... so sweet...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. OMG!! me too.. Happy Anniversary Yaaaa...
    Semoga Bahgia hingga ke Alam Syurga...Amminnnnn...

    ReplyDelete
  4. waaaaaaa..hepinye hampa..
    cek pon nk wish,hepi 9th anniversary yooo..hihihi
    p honeymoon tggal zara kt kami..hak3

    ReplyDelete