Thursday, July 12, 2012

Selamat pergi and balik ye ibu..

Semalam, me n my husband took a day off sebab nak antar my MIL and BIL to airport..
Dorang gi wat umrah..
Bukan we all je antar, sume anak auntie sad pon ada..
Dorang pegi dalam 2 minggu and sempat sambut puasa kat sana..
Zara plak, berlari macam tak cukup tanah kat klia tu..
Sebab ramai cousins dia time tu, asyek lari and main je..
Balik je dari klia terus tido dalam kete sampai la ke rumah dari pukul 3 sampai 7..
Itu je la cerita nye..selamat pegi and balik ye MIL and BIL...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

  1. Insyallah,selamat semuanya..
    Zara PEACE!!! :D

    ReplyDelete