Thursday, March 10, 2011

Papa siapa la ni...

Papa zara memang pandai jaga zara...
da pandai mandikan (tapi tak pandai syampu zara)
da pandai suap makan zara..semua la da pandai...
Skarang zara suka nak tatih...
belajar jalan kan...memang akan tawaf la satu umah yang sekangkang kera tu...
papa la yang selalu jadi mangsa..hehehe..sebab mama slalu busy..ngeh3
pastu zara da pandai cakap tatih..heheh...comel je...
sebelum tidur pon, dia akan cakap taaa...tihhhh
hehehe
Papa rajin melayan zara




Dapur pon nak ronda ke zara?



Ni semua memang idea papa...



Yang ni idea mamazara..hehehe

Kotak susu tu kan, hari tu nak buang la kan sebab da abes susu kat dalamnya..
tapi my hubby tak kasi sebab dia nak pakaikan kat zara n nak amek gambar..
Hmmm..ntah apa2 kan...papa siapa la ni...papa zara laaaaaa.....
suami siapa la ni...suami mamazara la......hehehee

3 comments:

  1. gambo mamazara pkai kotak tk letak ke????

    ReplyDelete
  2. wahahahahaa..cek pon ada men2 kotak tu dgn zara gak aritu..

    ReplyDelete